DZPPV - 20 godina drustva
srpskiEnglsihMagyarDeutche
DZPPV na Facebook-u
UČLANJENJE user

Članarina za pojedince za 2015. godinu iznosi 800 dinara (za zaposlene), odnosno 600 dinara (za nezaposlene, učenike, studente i penzionere). Uz članarinu se, po želji, može uplatiti i cena publikacija (jedan primerak časopisa „Ciconia“ i dva primerka časopisa „Detlić“. Ukupna cena članarine sa publikacijama za zaposlene iznosi 1000 dinara, a za nezaposlene, učenike, studente i penzionere 800 dinara.

Članarina za škole, neprofite institucije i organizacije za 2015. iznosi 2000 dinara. Uz članarinu se dobija 5 primeraka svakog broja magazina „Detlić“ i jedan primerak časopisa „Ciconia“.

Članarina za kompanije iznosi 3000 dinara. Uz članarinu se dobijajudva primerka magazina „Detlić“ i primerak časopisa „Ciconia“.

Članarina za sve kategorije članova van Srbije iznosi 30 EUR. Uz članarinu se dobijaju dva primeraka magazina „Detlić“ i jedan primerak časopisa „Ciconia“.

Molimo Vas da prilikom uplate uplatnicu popunite na sledeći način: pdf

Nakon uplate, jedan primerak uplatnice pošaljite skeniran na e-mail sekretara ili običnom poštom na adresu Društva.

kontakt za učlanjenje »

Ornitološki časopis Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije. Ciconia je prva publikacija koju je izdalo Društvo i jedina koja izlazi od osnivanja Društva. Danas, posle dve decenije izlaženja, Ciconia je glavni izvor naučnih informacija o pticma u Srbiji i jedini redovan ornitološki informator kod nas. Izdajemo ga jednom godišnje. detaljnije »
Magazin za ljubitelje divljih ptica u Srbiji. Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije od 2008. izdaje Detlić, popularni magazin za ljubitelje divljih ptica. U njemu, na svima pristupacan način, obaveštavamo naše članove i sponzore, kao i sve zainteresovane ljubitelje prirode i širu javnost o svetu ptica i našim naporima da ih sačuvamo. detaljnije »
OBAVEŠTENJA

„Čujte i ne trujte! Orao pao“

Vodeće organizacije za zaštitu prirode u Srbiji pokreću kampanju za odgovorno korišćenje pesticida u cilju smanjenja uginuća strogo zaštićenih vrsta životinja.

Utorak, 7. april 2015. godine Od 11 do 12.00 časova. Press sala Pokrajinske vlade, Bulevar Mihajla Pupina br 16, 2100 Novi Sad. Detaljnije: http://pzzp.rs/sr/aktuelnosti/item/263-cujte-i-ne-trujte-orao-pao.html


Održana godišnja skupština DZPPS-a - 28. marta 2015. god.

Ponosni na okupu: deo članova, volontera i simpatizera DZPPS.


HiNT obuka za raspoznavanje ptica - 2015 god.

Da bi se prijavili za HiNT obuku za raspoznavanje ptica preko norveškog univerziteta Nord-Trondelag u periodu april-jun 2015. pišite na adresu: sciban.marko@gmail.com. Nakon toga dobijate preostala dokumenta za prijavljivanje. Detaljnije >>


Izašao novi broj magazina "Detlić" br. 9

Novi Detlić broj 9 je krajem marta 2015. god. izašao iz štampe.


Prolećna skupština Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije održaće se u subotu 28. marta 2015. godine

Poštovani prijatelji, članovi i simpatizeri DZPPS-a.

Od ove kalendarske godine DZPPS će dva puta godišnje organizovati skupštinu: na proleće i jesen. Ova odluka je proistekla iz potrebe da izađemo u susret sve brojnijem članstvu i zainteresovanim građanima. Predstojeća prolećna skupština Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije održaće se u subotu 28. marta 2015. godine. Tačke dnevnog reda, satnica kao i mesto održavanja biće uskoro saopšteni.

Vidimo se!