DZPPV - 20 godina drustva
srpskiEnglsihMagyarDeutche
DZPPV na Facebook-u
UČLANJENJE user

Članarina za pojedince za 2013. godinu iznosi 700 dinara (za zaposlene), odnosno 500 dinara (za nezaposlene, učenike, studente i penzionere). Uz članarinu se, po želji, može uplatiti i cena publikacija (jedan primerak časopisa „Ciconia“ i dva primerka časopisa „Detlić“. Ukupna cena članarine sa publikacijama za zaposlene iznosi 1000 dinara, a za nezaposlene, učenike, studente i penzionere 800 dinara.

Članarina za škole, neprofite institucije i organizacije za 2013. iznosi 2000 dinara. Uz članarinu se dobija 5 primeraka svakog broja magazina „Detlić“ i jedan primerak časopisa „Ciconia“.

Člamarina za kompanije iznosi 3000 dinara. Uz članarinu se dobijajudva primerka magazina „Detlić“ i primerak časopisa „Ciconia“.

Članarina za sve kategorije članova van Srbije iznosi 30 EUR. Uz članarinu se dobijaju dva primeraka magazina „Detlić“ i jedan primerak časopisa „Ciconia“.

Molimo Vas da prilikom uplate uplatnicu popunite na sledeći način: pdf

Nakon uplate, jedan primerak uplatnice pošaljite skeniran na e-mail sekretara ili običnom poštom na adresu Društva.

kontakt za učlanjenje »

Ornitološki časopis Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije. Ciconia je prva publikacija koju je izdalo Društvo i jedina koja izlazi od osnivanja Društva. Danas, posle dve decenije izlaženja, Ciconia je glavni izvor naučnih informacija o pticma u Srbiji i jedini redovan ornitološki informator kod nas. Izdajemo ga jednom godišnje. detaljnije »
Magazin za ljubitelje divljih ptica u Srbiji. Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije od 2008. izdaje Detlić, popularni magazin za ljubitelje divljih ptica. U njemu, na svima pristupacan način, obaveštavamo naše članove i sponzore, kao i sve zainteresovane ljubitelje prirode i širu javnost o svetu ptica i našim naporima da ih sačuvamo. detaljnije »
OBAVEŠTENJA
Prolećna skupština Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije održaće se u subotu 28. marta 2015. godine

Poštovani prijatelji, članovi i simpatizeri DZPPS-a.

Od ove kalendarske godine DZPPS će dva puta godišnje organizovati skupštinu: na proleće i jesen. Ova odluka je proistekla iz potrebe da izađemo u susret sve brojnijem članstvu i zainteresovanim građanima. Predstojeća prolećna skupština Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije održaće se u subotu 28. marta 2015. godine. Tačke dnevnog reda, satnica kao i mesto održavanja biće uskoro saopšteni.

Vidimo se!